Resumé: Januari till juni år 2020

Det var i slutet av december 2019 som min livskamrats katt Mimzan gick bort, vilket påverkade oss båda väldigt mycket. Vi var ledsna och nedslagna, och är det fortfarande 6 månader framåt i tiden. Under nyårs tiden fick vi en tavla av en bästa vän, på Mimzan som hon själv målat. Vi har den upphängd.

Även Dallas, min katt blev påverkad av förlusten av Mimzan, med tanke på det hittade vi en ny vän för honom på Fiahemmet, som heter Kirsi.

Nu minns jag inte exakt datum, minns inte ens om det var detta år eller förra. Men vi såg på Slipknot och Behemoth i Stockholm på Globen arena. Det kanske inte riktigt blev som vi tänkt oss, men det var en upplevelse som heter duga, kan man säga.
I mars månad började jag känna mig kreativ och började måla min Nintendo Switch. Men där hände någonting. Jag vet inte om det berodde på att det började strula med switchen, men förmodligen låg det många saker bakom min dipp. Jag slutade att måla, jag slutade att sjunga. Jag sjöng inte ens i duschen. Som jag älskar att göra.

Jag fick denna månad reda på att jag har beviljats att gå i DBT boost, och har träffat min gamla DBT terapeut några gånger, och det känns egentligen som jag är på rätt spår igen.