Ingen daglig aktivitet, och hur det påverkar mig

Nu var det ett halvår sedan jag hade någon daglig aktivitet, med det menar jag praktik. Där jag känner att jag gör något betydelsefullt. Vilket är väldigt viktigt för mig. Vad gör jag om dagarna nu?

Jag har mängder av saker att göra, egentligen. Det finns streamingtjänster för film och musik, mängder av dator/konsol och brädspel. Jag har mitt broderiprojekt, gitarrer att spela på och böcker att läsa. Men det jag gör om dagarna är att spela på min keyboard, tills min rygg säger ifrån. Resten av tiden, är dimmig. Jag vet faktiskt inte vad jag gör. Vilket gör mig rädd, hur lätt dagarna smälter samman. Till sist glömmer man vilken veckodag det är.

Jag har alltså en keyboard och har spela en vecka eller mindre. Jag har kommit långt, och måste säga, att keyboard/piano är det instrument som känns som det rätta för mig. Min passion att spela ökar och ökar. Det är dessutom rogivande. Låten jag försöker lära mig just nu är Something I Can Never Have av Nine Inch Nails. Låten kan ni lyssna på längst ner i detta inlägg. Timingen är något klurig, men låten är inte omöjlig att lära sig. Dessutom är det en av mina absoluta favoritlåtar av Nine Inch Nails.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s