”Now that I’m startin’ to learn I feel I’m growing old”

”Old pictures that I’ll always see
Some things could be better
If we’d all just let them be


Vad ska jag säga, Guns N’ Roses har varit, och kommer alltid att vara ett band som jag älskar. Guns N’ Roses betydde allt för mig när jag var 12 år.
Varje gång jag tryckte på play, idag det nostalgiska minnet av min första mp3 spelare (ja, jag äger fortfarande en mp3 spelare). Kände jag mig lugn och trygg. Jag sögs in i en värld jag kunde vara ensam, men inte den ensamhet jag tyckte var jobbig, utan den jag själv valde. En tillflyktsorts från lektionerna under rasterna. Den låt som fick mig att fastna var ”It’s So Easy”, men idag föredrar jag låtarna från Use Your Illsion skivorna mer. Kanske för de känns mer ”mogna”. Eller jag vet inte.

Idag har jag lyssnat en del på ”Estranged” och ”Yesterdays”. Så delar därför av mig ”Yesterdays”, med en slående text som reflekterar mycket av min nutid. Lyssna och njut!

Tycker du om Guns N’ Roses, vilken är din favoritlåt i sådana fall?
Har du någon gång ägt en mp3 spelare? Har du fortfarande någon retro spelare inom musik? Exempelvis en vinyl eller kassettspelare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s