Annemor berättar om min självbiografi

På en blogg jag följer som heter Min Kreativitet, som är skriven av Annemor, hittade jag ett inlägg om min självbiografi som heter Min spegelbild, som jag blev otroligt berörd av.
Så här skrev hon:

Jag ligger och läser och har snart läst ut en otroligt intressant och välskriven bok, en självbiografi om en kvinnas uppväxt med ADHD och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Boken heter ”Min spegelbild” och är skriven av Vanjavit Taaveniku.

Det är en bok alla som arbetar med barn borde läsa. Den inger hopp i all smärta. Den visar hur viktigt det är för alla barn att få rätt stöttning och hjälp. Vi är alla individer och vi är alla olika men alla barn behöver få hjälp att må bra i skolans värld, det är varje barns rättighet och det är de vuxnas uppgift.

Efter mitt författarskap som inte blev som jag tänkt mig, den emotionella pressen som jag haft under många dagar i över 2 års tid nu. Med att försöka nå ut med min bok, utan att inte egentligen ha någon kunskap hur man gör det. Jag har hållit några fåtal föreläsningar, men när jag försökt arrangera några nya har svaren inte kommit tillbaka. Varken ett ja eller ett nej. Tankarna som kommit, om jag verkligen är en bra författare har förföljt mig. Men det är sådana här enkla saker, ett blogginlägg, ett mail om att någon vill köpa någon bok. Det betyder verkligen allt för mig. Så tack Annemor, för att du berättat om min bok, och stärkt min självkänsla lite.

Du kan läsa inlägget HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s