Nya vinyler!

Igår på posten fick jag hem 4 limited edition vinyler, otroligt vackra dessutom, med Oathbreaker, ett av mina favoritband. Jag länkar alla album på Youtube, så det är fritt och fram och lyssna. De började sin karriär med något liknar Post-hardcore, men utvecklade sedan mer till atmosfäriskt Black metal. Men sedan bytte de sound igen till något som liknar Post-rock mer. Jag skriver något, eftersom de har ett väldigt unikt sound enligt mig. Ni som gillar det tunga alfabetet rekommendera jag Eros|Anteros och Rheia.
För er som inte vana vid att lyssna på tung musik, rekommenderar jag den mer ”lättsamma” EP:n som heter Ease Me.

  1. Oathbreaker – Mælstrøm
  2. Oathbreaker – Eros|Anteros
  3. Oathbreaker – Rheia
  4. Oathbreaker – Ease Me

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s