Idag ägnar jag en tanke åt…

delfinerna världen runt, och jag hoppas att de en dag kommer att få ett bättre liv. Jag tänker på delfinerna som slaktas i Taji i Japan, och de som säljs för underhållning eller mat. Jag ägnar en tanke åt alla delfiner som lever i sitt fångenskap. Där de inte här hör hemma. Jag önskar att fler vill bojkotta delfinarium. En delfins ”leende” är ett stort missförstånd. Även fast en delfin kan tyckas vara glad och se ut att le. Matas de samtidigt med medicin för att de är stressande. Om ni har några tankar kring det jag skrivit kommentera gärna, men håll en god ton. Vi behöver inte mer hat i samhället än vad som redan existerar.

Jag skulle bi väldigt glad om du donerade en peng till Dolphin Project. Du kan välja valfritt belopp och om du vill betala en gång eller månadsvis. Detta gör skillnad för delfinerna! Detta är en enkel sak som vem som helst kan göra, om man inte vill/kan engagera sig på ett mer aktivt sätt genom demonstrationer och så vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s