Resumé maj månad

Under maj månad hade jag satt min dåvarande blogg som hette Järnspöken som privat. Istället försökte jag spela på min blå Gibson. Men utan någon större glädje eller framgång. Under maj månad insåg jag inte hur dåligt jag mådde, men det kan jag se tydligare nu. Detta år har jag emellanåt haft svårt att komma ihåg att ta min medicin, vilket har försämrat mitt mående rejält åt det depressiva hållet. Vilket har speglats i min vardag. Med ökade självskadetankar och känslor av hopplöshet.

Under slutet av maj månad, eller om det var i början av juni månad har jag fått beviljat att gå i en DBT boost, vilket innebär att jag under några samtal får träffa en DBT terapeut och återfå mitt DBT tänk, och det känns som det hjälper lite. Jag blickar framåt igen

2 kommentarer på “Resumé maj månad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s