Ibland är det svårt att se de saker som är värda att leva för

När livet känns tufft är det svårt att se de saker som är värda att leva för. Men det finns de där småsakerna som faktiskt är värda att fortsätta att leva för.

Jag har bland annat mina två katter, speciellt Kirsi som alltid finns där vid min sida, men även Dallas på sitt eget sätt. Jag har även min bästa vän, min livskamrat som gör mitt liv ljust, även när allting ser svart ut. Jag har även katterna på Fiahemmet att ta hand om, där jag arbetar som volontär. Det finns så mycket positivt, men varför ska det vara så svårt att se det?

2 kommentarer på “Ibland är det svårt att se de saker som är värda att leva för

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s