Något jag skrev på Facebook om veganism

Något som betyder väldigt mycket för mig är djur. Och då menar jag ALLA djur. Jag kommer aldrig att äta något som kommer från djurriket igen, någonsin. Aldrig besöka djurparker mer. Det är framförallt en organisation som betyder mycket för mig, och det är Ric O’Barry’s Dolphin Project. Ric O’Barry som gör allt för att rädda delfiner från sitt fångenskap. Det är dokumentärer som The Cove, att se hur illa det är ställt för djur på minkfarmar runt om i världen, att fortsätta att se på avskyvärda klipp om hur djur behandlas i massproduktion och och underhållning som gör att jag varje dag väljer bort kött och animaliska produkter, och förhåller mig till en vegansk livsstil. Det är därför jag väljer att donera pengar. Djur är INGEN vara. Djur SKA få vara fria.

Viktiga länkar (öppnas i nya fönster):

Djurens Rätt
Djurättsalliansen
Dolphin Project
Djurskyddet Fiahemmet 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s