Clean start

Denna blogg som jag startade detta år hette från början Järnspöken, men som nu istället heter Mitt namn var Michelle, vilket jag faktiskt har haft som namn tills jag var 18 år. Nu heter jag Vanjavit, och fyllde denna månad 28 år. Jag bytte namn eftersom jag behövde ha en nystart. Sedan jag varit 13 år har jag haft erfarenhet av psykiatri, låsta som öppna avdelningar. Många saker var fruktansvärda att uppleva, men somliga saker var bättre. Så ja, så fort jag blev myndig skickade jag in papper till Skatteverket om namnbyte. Aldrig hört namnet Vanjavit innan? Inte så konstigt, då jag själv hittat på det, och är den enda i Sverige som heter det, vad jag vet.

Nu har jag åter igen kommit till en punkt, då jag behöver gå vidare. Lämna mitt namn bakom mig ett tag, tills jag blivit starkare psykiskt åtminstone. Med mitt dåliga självförtroende och självkänsla är jag ändå inte ett skick i att föreläsa eller skriva på böcker. Min självbiografi som heter Min spegelbild får ligga på is ett tag till. I framtiden kanske jag kan ta upp skrivandet och mina föreläsningar igen. Men jag är långt därifrån.

Innan jag bestämde mig för att byta domän på min blogg, handlade mina inlägg mycket om mörkret inom mig, som fortfarande finns där. Men hur jag skrev på bloggen gjorde mig bara ännu mer förtvivlad och depressiv. Därför tänker jag att Mitt namn var Michelle ska handla om annat också, givetvis om psykisk ohälsa och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Som jag vet att många är intresserade att läsa och höra om. Men bloggen kommer också fokusera på min livsvilja. Att försöka hitta tillbaka dit, med hjälp av bloggen kanske jag når dit. Så här kommer ni läsa om diagnoser och känslor. Men också om musik, djurfrågor, kreativt och mycket mer. Jag har bestämt mig för att radera gamla inlägg för min egen del, eftersom jag ofta mådde väldigt dåligt när jag skrev dem.

En clean start, helt enkelt.

En kommentar på “Clean start

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s