Att hålla modet uppe

Det är sällan jag säger: äntligen helg. Men äntligen helg är precis så jag känner nu. Efter två dagar på jobbet är jag skrot. De långa ledigheterna jag har haft känns nu. Att komma tillbaks till rutinerna tar kraft.
Men jag håller modet uppe.

Idag är det också DBT som gäller för mig. Efter en veckas uppehåll känner jag att det kommer bli skönt att få prata med P. Som mycket har hänt, och jag har en del tankar som jag undrar över.
Samtidigt varje gång jag sitter i väntrummet blir jag nervös. För jag vet aldrig vad som väntas när jag har DBT. IPS/Emotionellt instabil personlighetsstörning/Borderline är fortfarande så pass nytt för mig. Både jag själv och det jag och P pratar om kan överaska mig.
Men jag håller modet uppe, kramar om stenen i min hand och försöker att vara här och nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s