Så kreativ igen

Nu är mitt konstnärliga hjärta i ett rus. Jag finner mycket inspiration till mina projekt. Det jag arbetar mest på just nu är, Nästa hållplats – Träningsboendet Odlargrändd. Som är tänkt att bli som en resumé av min tid på Odlargränd. Jag både målar, skriver ut foton och olika texter. Det kommer bli ungefär som scrapbooking fast lite mer jag, målarfärger och så där.

Sen är jag även igång med en bok, som jag eventuellt kommer kunna få ge ut i en mindre upplaga, via en förening som jag brukar komma till. Jag har hela tiden funderat på vad huvudgrejen ska vara. Sen kom jag på det. Det kommer bli en självbiografisk roman genom mitt år 2012.
Att framträda styrka och hopp är det som är meningen. Som lär bli en utmaning, som jag annars skriver ganska mörkt. Men varför inte blanda? Från mörkret till ljuset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s