Nyår. Nya möjligheter, äventyr, resor och själsliga resor

Nyåret har varit lugnt, bara hälsat på familjen och ätit god mat … godis och tårta också. Sett på en urusel kort film, men det går an när man har en toppen familj. Trots våra små bråk, och utbrott så älskar jag er högt. Tack för detta nyår.

Att vara vaken till 12 slaget skippar jag själv, och mina nyårs löften är lika som mina vanliga. Var dig själv, utveckla konsten och skrivandet, nå ut till bredare publik med mina kreativa sidor, inte döma, var ärlig mot omgivningen men även dig själv. Att försöka älska sig själv, för den man är. Gott nytt år alla som läser detta! Sikta högt, och glöm inte: ingenting är omöjligt om du själv sätter gränserna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s