Nu är min älskade hemma igen

När Dallas min var till veterinären kändes det konstigt att komma hem två gånger, utan att ha min älskade katt sittandes precis innanför dörren, väntandes på mig. Jag saknade hans värme och blick. Jag är så tacksam att jag har honom, trots våra individuella bråk då och då, så är han min bästa vän. Men nu är han äntligen, hemma igen.

(Det är ingen fara med honom, han skulle endast kastreras).

2 kommentarer på “Nu är min älskade hemma igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s