Samtal på psykiatrin 6/12-12

Efter jag fått besvarat några av mina frågor, om DBT och Emotionellt instabil personlighetsstörning, så fortatte jag och P med att gå igenom mina behandlingsmål som jag fick som hemläxa och skriva. Och sen egentligen, var det inte så mycket mer. Jag blev stolt över att jag behöll fokus under den mesta tiden då vi hade samtalet. Stenen som jag använder vid sådana tillfällen, då jag behöver vara här och nu. Hjälper verkligen. Som avslut så berättade hon att nästa samtal kommer handla om sårbarhet. Återstår stå att se, hur jag kommer reagera då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s