En effekt utav kedjetäcket

Trots att jag använt kedjetäcket så pass lite, och trots det att jag faktiskt fick det igår, så har jag redan märkt av en sak. Att under alla dessa lager av känslor. Ångest, oro och stress. Som kedjetäcket har minskat. Så finns det en alldeles skör känsla. I detta fall en trötthet. Bara känslan av att vara djupt trött, som jag inte riktigt lyckats vakna upp från en dröm.
Detta är inte heller en ny vetskap, jag vet egentligen detta. Men så kommer ett dilemma från den sköra känslan, som viskar till mig: Ska du förtränga att du känner dig trött? Ska du strunta i vad jag säger till dig? Att du behöver ny energi.
Ja, P på psykiatrin har nämt till mig att känslan vill säga mig något. Men istället slår jag in den med fler lager, av känslor. Av rädslan jag känner. Men jag vill inte vara rädd över att känna.
Men att inte vara rädd över känslan är samtidigt att våga känna den …
Varför ska det behöva vara så svårt, så skrämmande?
Men ikväll, ska jag verkligen försöka, att känna det jag egentligen känner. Ligga under kedjetäcket, och göra saker jag tycker om. Men även låta mig känna.

4 kommentarer på “En effekt utav kedjetäcket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s