9 kommentarer på “Kedjetäcket, welcome home

 1. har också frågat om ett kedjetäcke. hoppas få prova ett sådant nästa gång jag ska till psyk.hjälper det dig att sova bättre?kram

  Gilla

 2. Håller tummarna för dig, hör gärna av dig sen om hur det gått, om du vill. Alltså, egentligen använder jag den för starka känslor som ångest, stress och oro. Men kedjetäcket ger en väldigt tung, men behaglig känsla. Så jag tror absolut det kan hjälpa dig med sömnen Kram!

  Gilla

 3. det ska jag göra. höra av mig hur det har gått alltså. känns hoppfullt att så många andra verkar bli hjälpta av täcket. kram

  Gilla

 4. idag fick jag äntligen prova olika kedje- och bolltäcken. så inom ett par veckor kommer jag få hem ett 5 kg bolltäcke, som var det jag tyckte bäst om. bara att ligga några minuter under täcket gjorde att jag slappnade av som jag aldrig gjort tidigare. kram

  Gilla

 5. igår fick jag äntligen mitt bolltäcke, efter bara en vecka. 🙂 underbart. gillar din nya header förresten. :)hoppas det går bra för dig på DBT:n idag.kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s