Känner mig kreativ, skapandet som jag älskar

Jag älskar denna känsla, när en idé kommer till handling. Jag älskar känna detta kli i fingrarna, till att skapa något. Just nu i jag i fart med att göra ett engelskt poem jag skrivet till låt. Jag spelar akustikgitarr och sjunger. Får se var det slutar, om jag blir nöjd lägger jag upp det på bloggen.

2 kommentarer på “Känner mig kreativ, skapandet som jag älskar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s