Bra besked och det andra som sker

Jag fick ett samtal i början av veckan med besked om att mitt bolltäcke har kommit fram. Som jag känner mig mycket glad över. Och i rätt tillfälle minsann. Då allting far förbi i en takt jag inte hinner med. Mitt hjärnas aktivitet är som en riktigt, gammal dator.
Jag hinner bara inte med i den takt som jag befinner mig i. Jag har inte ens tid att stanna upp, tänka på hur jag egentligen mår. Och jag hoppas att bolltäcket kan hjälpa mot just det. Att få mig att varva ner.

Imorgon kommer jag kunna hämta ut det, efter jag har träffat P på psykiatrin, och när jag skrivet på pappret.
Jag känner mig spänd, men på ett bra sätt tills jag ska träffa P imorgon. Det är mycket som jag vill prata om, eller visa i alla fall. Det jag skrivet, om dessa känslor jag har. Men framför allt ska vi gå igenom behandlingsplanen jag har fyllt i som hemläxa.
Även fast jag inte hänger med i saker och ting, så har jag på något sätt en bra känsla ändå, konstigt nog.

2 kommentarer på “Bra besked och det andra som sker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s