Känslor av vansinne

Jag är i en period då jag inte förstår mycket, av det som händer runt omkring mig. Eller inom mig. Jag hinner inte med att tänka efter, eller stanna upp.
Mina känslor styr mig mer en vanligt. Jag reagerar mer med ilska och irritation.
Jag är också frustrerad över min brist på att inte kunna reglera min energi. Så fort jag får energi, spenderar jag den vårdlöst. Jag har ingen stopp, jag vill för mycket. Och jag tar det sällan lugnt.
Efter ett samtal i telefonen blev jag påmind om att jag inte kan stänga av någon av sinneskanalerna, som min Asperger orsakar. Så min energi är alltid begränsad. Ja, alltid. Men jag lägger det sällan på minnet.
Eller kanske inte heller tar det på allvar.
Jag försöker alltid att räcka till. Få saker att fixa sig, bli bra igen.
Det är vid sådana här skeden i mitt liv, jag känner mig mer en otillräcklig.
Jag vet att jag klarar av så mycket redan. Att jag är självständig. Men jag vill ändå må bra, slippa kastats omkring vilt i dessa känslostormar. Som driver mig till vansinne.

4 kommentarer på “Känslor av vansinne

  1. älskade älskade siz hur är det????svara ärligt nu gumman oki!jag saknar dig så, trodde att vi skulle träffas jättemycket nu när du flyttat tillbaka men vi har inte träffats en ända gång jujag skulle vilja ha din adressjobbar du fortfarande på bibiloteket, såg dig där en gång men kände inte igen dej förrens du gått förbi och jag hade gått utdå kom jag på”ah men det där var ju vanjavit, typiskt att jag inte hälsade”

    Gilla

  2. Just nu är det väääldigt mycket som händer. Det är upp och ner. Men ändå så klarar jag mig.Saknar dig mycket, och har precis mailet dig min adress, och lite till.Det är lugnt, såg det faktiskt vid en hållplats till spårvagnarna. Men han liksom inte reagera. Blev inget hej för mig heller, så.Hoppas att du mår bra! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s