Bleka dagar

Det har varit så mycket av, allting på sistone. Så jag har inte haft ro till att försöka formulera något. Det har också känts som det jag skrivit inte varit av någon stor vikt. Jag känner mig otillräcklig i mitt sätt att uttrycka mig i skrift. Vad jag än skriver har känts fel. Därför har jag tappat gnistan, det kanske märks också. Det vet jag inte själv, men det känns som så.
Fast denna öken i mitt kreativa landskap så har bra saker hänt. Likasom svåra saker, som skapar en stor oro och ångest inom mig. Men nu har jag lite som väger upp mörkret, livet är inte outhärdligt att leva.

2 kommentarer på “Bleka dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s