Samtal på psykiatrin 15/11-12

Det är fortfarande turbulent, känslor och tankar far omkring inom mig i en skenande fart. Jag hinner inte med. Men även om jag inte hinner med, så ger jag inte upp.

Det tog emot idag, mötet med P. Jag är inte heller i bästa skick. Absolut inte efter beskedet jag fick angående boendestödet. Det gäller mina två kontaktpersoner, som ska sluta nu i januari. Inte bara det att jag träffat dem sen några få månander tillbaks, utan jag tycker också om dem väldigt mycket. Jag känner mig helt slut, ledsen och så trött. Ångest, oro och rastlöshet …

På något sätt, efter mötet kände jag mig ändå bättre. Och jag fick vägledning för resten av dagen.
P fångade upp mig lätt, som känns tryggt att hon kan.

Detta möte skulle handla om DBT. Trots mitt skick fick jag fram några av mina synpunkter. Och vi ska ses nästa vecka igen, och då ska jag bestämt om jag vill börja eller inte. Och det lutar väldigt mycket åt att börja.

2 kommentarer på “Samtal på psykiatrin 15/11-12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s