När jag inte kommer ikapp skakar vindarna turbulent

Hela mitt liv är turbulent nu, så himla turbulent. Samtidigt är det svårt att förklara. Det känns som mina ord är förtvinnade i ett nyste. Jag vet inte hur jag ska förklara allt det som hänt, händer eller ska hända. Jag känner mig kaotiskt och världen snurrar lite för fort. För att jag ska kunna hänga med. Jag springer långt bakom, men det känns som om jag inte kommer ikapp. Det känns hopplöst just nu.

2 kommentarer på “När jag inte kommer ikapp skakar vindarna turbulent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s