Psykisk utmattning?

Jag har sjukskrivet mig från jobbet idag. Jag är alldeles matt i kroppen, och jag vet inte om det är därför om jag är på väg att bli sjuk, eller om det faktiskt är så att jag är så psykiskt utmattad, så att det börjar ta ut sig på kroppen …
I alla fall kommer jag att försöka ta det så lungt som jag kan, och det är knappt så jag orkar hålla mig uppe. Kanske en då någon promenad, för att få frisk luft, annars blir det vila, och kanske någon bra bok. Jag är bara så trött …

2 kommentarer på “Psykisk utmattning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s