Jag vill vara en björn, gå i ide

Hemma från handlingen. Helt mör i skallen av dessa köpcenter, och alla dessa intryck som är där.
Starkt ljus, för mycket ljud och rörelse … på något sätt är köpcenter otäcka. Högt till tak, stort, vitt, hårt …. det är bara förnimmelser. Men det gör mig helt färdig, over. Skulle lätt kunna somna nu, som jag gjorde efter jobbet, bredvid min Dallas. Men först måste jag äta i vilket fall som helst, och denna mat … och allting som är ett måste. Önskar bara att jag kunde få gå i ide nu, för någon vecka, eller två.

2 kommentarer på “Jag vill vara en björn, gå i ide

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s