Ett möte med arbetsterapeuten

Möte imorgon, nu har jag bestämt mig för att gå.
Även fast jag vet att det kommer ta energi, så kommer det kanske att ge mycket. Tänker speciellt på kedjetäcket. Vilka förväntningar har jag annars, inte mycket. Men det kan vara intressant att höra om de kan erbjuda någon annan sorts hjälp.
Så kommer avboka boendestödet, sätta mig på bussen med musiken högt uppskruvad i hörlurarna, med den aggressiva musiken jag älskar.
Så får jag se var det vill leda.

4 kommentarer på “Ett möte med arbetsterapeuten

  1. Kedjetäcket är min bästa kompis 🙂 Jag kommer aldrig vilja lämna tillbaka den har jag insett… Vill du förbereda dig så kolla lite på hjälpmedelsinstitutets hemsida hi.se tror jag de har som adress. Där har du olika hjälpmedel som finns. Det är en hel uppsjö 🙂 Lycka till på mötet!!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s