Livet med ADHD

Det känns bra idag och det känns som jag kan förmedla något. Att jag kommer lyckas, och inte sedan älta något på min dödsbädd. Men med min vanliga karusell till liv, vet man aldrig något riktigt säkert. Men jag lever i känslan ändå, av att mitt liv är på väg till något.

Det är så underbart, att mitt projektsinne är i full fart. Så även trots tavlan är klar (bilder kommer senare) som mycket annat också är, så gör det inget särskilt. Som jag kommer att börja finslipa på föreläsningen igen, som nästa projekt.

Projekt, humörsvängningar, kreativitet, glädje, trötthet, kraschar, tårar, frustration, rus, kärlek, styrka: Livet med ADHD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s