Ny kreation: Lenore väska

 

 Som många vet så målar jag, och skriver. Men jag kan även brodera och sy.

Denna väska blev jag färdig med idag, en axelremsväska med ett fritt broderat Lenore motiv, med dekorativ kedja och baksidan är i svart jeanstyg, faktiskt från en kjol. Jag hade emellanåt väldigt svårt att sy den, och minst 5 symaskinsnålar bröts av. Men nu är den äntligen färdig, och är väldigt nöjd med den som min första egensydda väska.

2 kommentarer på “Ny kreation: Lenore väska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s