Inget perspektiv i ångestens gegga

Det känns som det gått 2 veckor … men det var bara igår, all min energi tog slut.

Idag ringde jag under morgonen och sjukanmälde mig, och jag fick även tag på min handledare, och vi bestämde att vi skulle ses nästa vecka, så jag kan ta upp mina funderingar, tankar och önskemål. För nu … nu fungerar det inte.

Jag har många gånger under dagen, storbölat. För ingenting. Men allting för mig är nu bara för mycket. All energi har tagit slut.

Det är bara så synd, att man oftast märker vad som är problemet just då när man kraschar. Så sällan innan. Man har ju sina vibbar, att något är på gång. Att något inte stämmer.
Men jag har igonerat alla dessa små exempel. Men nu får jag istället en större käftsmäll tillbaks.

Nästa vecka, de två första dagarna innan mötet vet jag inte än hur jag ska göra med jobbet. Ska jag gå eller inte … Men jag låter min kropp och psyke bestämma då. För allt som jag känner nu är nej nej nej nej. Jag behöver återhämta mig.

En kommentar på “Inget perspektiv i ångestens gegga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s