Så svårt, och instabil

Jag gick hem tidigare från jobbet idag. Bröt nästan ihop, men innan dess hann jag ringa boendestödet, och E därifrån hade chans att vara hos mig ett tag. Så vi möttes upp utanför deras kontor och begav oss hem till mig. När jag kom hem senare ringde jag upp min mamma igen, denna gång svarade hon. Jag försökte också få tag på en av mina handläggare/handledare, men jag fick inte tag på någon. Så jag har bestämt mig att ta upp det jag vill prata om via mail istället.
Och det är en hel del jag behöver prata om. Men för mycket, och för privat än, för att skriva om det öppet på bloggen.

Just nu väntar jag besök av min syster. Hon kunde, och ville komma. Som jag mår sådär så är det skönt med sällskap, som rädslan jag har för mina impulser är stark.

Men jag fixar detta, och jag har redan tagit tag i en del problem, som nu orsaker mitt dåliga mående.

4 kommentarer på “Så svårt, och instabil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s