Nu dalar snön bara

Vilken svacka, en av mina humörsvängningar. Mitt humör är som alltid, skakigt och labilt.

Jag och E från boendestödet var på väg till parken, det var kallt ute, och ångesten, det svarta inom mig kändes lika hårt som det låter.
När vi satt oss tillrätta på en bänk med utsikt över lekplatsen, pratade vi i mer en timme, om det jag kände. Och jag kom på flera saker. Fick nya tankar, idéer och perspektiv.
E, henne litar jag på, så jag vågar öppna mig djupt, och jag är tacksam över stödet jag får från henne.

Det är flera saker, som jag inte är nöjd med, som jag har det nu. Lite är det om jobbet, ibland känner jag inte att jag trivs där. Mina perceptionssvårigheter blir framträdande då ljudnivån emellanåt kan bli väldigt hög, och det sliter. Mina prestationskrav är ännu höga. Men om jag skulle byta bibliotek, skulle det bli någon skillnad? Ibland känns det som en flykt, om jag skulle välja att sluta där. Men frågan är, om jag längtar hem så fort jag satt min fot i tjänsten, är det rätt ställe för mig då? Än vet jag inte, är förvirrad över känslan. Som jag borde trivas. Jag behöver fundera på, vad som är rätt för mig.
Men så kan det även vara en annan sak, en medicinsk fråga. Som tur är ringer min läkare på fredag, så då kan jag ta upp mina funderingar. Sen hoppas jag även om det går, att jag kan få massage via vården, som jag har vissa krav kring hur en massage ska se ut. Jag kan nämligen inte ta av mig kläderna, som jag känner mig väldigt obehaglig i den situationen, med en människa jag inte ens känner.

Så även om denna svacka inträffade, så börjar den kalla snöstormen nu, bara töa.

3 kommentarer på “Nu dalar snön bara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s