Trivsel och tips

Min energi är på plus, likadant som mitt humör och psykiska välbefinnande är. Hela min vardag nu, är mindre svajig.

Mina nya knep har börjat att ge resultat. Just den biten med min ”Att göra lista.”
Jag vet då, att jag har något att sträva och se fram emot. På listan skriver jag allt möjligt, och allt är inte bara dessa ”måsten.” Det kan lika gärna vara att sms:a en vän. Planera in ett större aktivitet om veckan. Skriva om om man vill spara till något särskilt. Vad som helst egentligen, som man kan finna energi ifrån.
Detta är något jag har haft svårt med innan, då mina vardagar innan bara förflytets sig i en enda grå massa. Bara vardag och ännu mer vardag. Så detta är något jag absolut rekommenderar till andra.
Det räcker med att skriva det på ett papper, och sätta upp det på någon anslagstavla eller ett kylskåp.
Och sedan stryka när man uppnår ett delmål. Och skriva upp om man kommer på något nytt man vill göra, eller behöver.

2 kommentarer på “Trivsel och tips

  1. Skriver du en lista för typ nu och långt fram,eller typ en för varje dag eller hur gör du? Jag skriver ju också men tyvärr bara måsten…. Kanske därför det inte funkar? KRam

    Gilla

  2. Jag brukar skriva en lista med saker som sker inom en vecka. För om det är för långt fram kan det också bli jobbigt att sträva mot, som man känner att det aldrig händer.Jo, jag kan tänka mig att det kan vara så. Det är bra om man kan blanda med positivt :)Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s