Nya idéer till min kommande föreläsning

Igår kväll fick jag en av mina ADHD kickar och bestämde mig för att gå på en föreläsning på kvällen, som jag uppskattade väldigt mycket, på många sett. Men framför allt därför jag fick nya idéer kring att framställa min egna föreläsning så bra som möjligt. Så nu har jag lite mer i att stå igen kring det visuella av föreläsningen. Det är alltid betydelsefullt med nya infallsvinklar.

2 kommentarer på “Nya idéer till min kommande föreläsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s