Ta Salad Fingers med en nypa salt

Jag är inte ökänd för att ha en dålig humör, men jag har däremot en riktigt sjuk humor. Så om något är mörkt och i en morbid anda. Tecknat, kreativt och inte har några gränser. Fritänkande, nyskapande och blandat med en dos konstig humor, så jag verkligen tillfredsställ.
Så min reaktion igår när en person visade mig Salads Fingers psykade värld, så vibrerade mitt hjärta av kärlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s