Jag är nästan …

hyperglad för att jag nu beställt en tid till tatueringen! Den 11 decmeber detta år kommer jag alltså sitta i tatueringsstolen igen. Motivet är ett porträtt av författarinnan och kosmopoliten Anaïs Nin, som har haft en en stor betydelse i mitt liv sen mina tidiga tonår.
Motivet kommer jag att ha på min vänstra midja, fast uppåt mot revbenen.

Det kommer också att bli extra speciellt denna gång, då min ena syster kommer följa med den dagen också. Fast kanske lite extra speciellt för henne, som hon inte har sett hur en tatuering går till att göra. Längtar så mycket nu, så in i norden. Alla dessa uttryck, ja.


Fast idag har tröttheten slagit i hårt. Efter praktiken somnade jag bredvid min spinnande katt och sov i en timme. Jag kom iväg sen, efter lunch och veckohandlande. Men det var tufft.
Sen är jag smått sur för att mina hörlurar gått sönder idag. Det är en av mina livslinor här i livet, och det känns surt att jag behöver fixa ett par nya.
Men ändå, försöker jag att fokusera framåt, och åt det positiva. Och något riktigt positivt idag är att jag har gjort klart det tredje momenten inför föreläsning; Prologen. Nu är det fotot kvar och sen sist, muntlig övning. Innan den dagen jag kommer stå framför publik och berätta om mitt liv.

3 kommentarer på “Jag är nästan …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s