Det visade sig …

Att min gamla dator, hade en del problem. Eller ja, nätverkskortet var på gång att gå sönder. Så att jag inte kunde använda det trådlösa nätverket, som jag fick igång igår. Jag hamnade i ett vägskede. Ska jag försöka fixa problemet med den datorn, som jag faktiskt är sur på, och krånglar allt mer? Eller ska jag investera en ny? Jag valde att åka iväg och köpa en ny. Som jag är väldigt, väldigt nöjd med. Det kändes väll inte sådär jätte roligt först, men jag är nöjd nu efter.

Mina dagar fortsätter på i den ”vardagliga” stilen. Inte så mycket ångest, eller super problem kring min Asperger och ADHD. Det är fortfarande det där med den ständiga tröttheten. Men inte mer en så … för en gångs skull.
Istället mår jag bra, för det mesta och njuter av det så mycket jag kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s