Föreläsningsmanus snart klart

Sen igår, har jag varit helt fast i skrivandet av mitt föreläsningsmanus. Jag har arbetat så mycket att manuset snart är klart! Detta är något jag älskar med mina lite ”för mycket uppåt” perioder. Hur inspirationen glöder i mig. Troligtvis kommer jag att föreläsa till våren. Men innan dess har jag två saker kvar. Det visuella och träningen av framförandet.

När jag läser igenom det jag skrivet, kan jag inget annat säga en att jag är så stolt. Så stolt över att det faktiskt är jag, som har skrivit denna berörande historia om hur det är att leva med neuropsykiatriska funktionshinder och psykisk ohälsa.
Kan knappt vänta, tills jag kommer få framföra det jag skapat.

En kommentar på “Föreläsningsmanus snart klart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s