När det inte blir riktigt som man tänkt sig

Gårdagen blev inte som jag tänkt mig, på många sett.
För det första så kunde jag inte göra synundersökningen, som de hade slarvat. Tiden jag fick, syntes i deras system. Jag kände mig trött, men vad mer kan man göra åt det. Så jag fick en ny tid till nästa vecka.

Spontant så ringde jag min syster och frågade om hon ville följa med till taturingenstudion, en dag tidigare en vad vi tänkt.
Men så vi möttes upp vid biblioteket kort därefter. Och vi skrattade en hel del.

Tatueringsmotivet

Hos tatueraren gick det bra och motivet var det inget problem med. Men de släpper inte nya tider först den 1 oktober. Så då kommer jag kunna beställa en tid, äntligen, till porträttet av Anaïs Nin som jag ska ha. Det är mindre en två veckor dit och jag hoppas att tiden kan gå fort. För jag längtar.
Dock känner jag mig lite skraj över att det troligtvis blir så att motivet kommer passa bäst vid revbenen. Revbenen, ben och tunn hud. Det är väl bara att bita i, jag som ska göra body suspension i framtiden.

Min ADHD är markant framträdande. Jag brukar inte vara särksilt spontan eller impulsiv annars. Så jag är lite mer uppvarad en vanligt. Men samtidigt får man ju se det som att jag får jävligt mycket gjort.

3 kommentarer på “När det inte blir riktigt som man tänkt sig

  1. Haha många personer brukar försöka förstå mig.Ne men, har nästan alltid gillat allting med body art. Men varför just body suspenson ja, det är mycket för själsliga skäl. Du som har ångest problematik vet ju hur stark ångest, oro och panik är.Men om jag ska göra body suspension, behöver jag gå in i en trans, för att klara av smärtan. Stänga ute omvärlden och stänga UTE alla mina egna känslor. Samtidigt utlöser smärtan endorfiner. Jag tror att jag kommer att finna ett stort lugn inom mig. Jag är ute efter en total känslobefrielse.Kram!

    Gilla

  2. Aha 🙂 ja, jag kan förstå din tanke i det. Skulle inte välja det själv riktigt även om smärta för mig också fungerar som en stark ångestdämpare och skänker mig djupt lugn och tillfredsställelse… Jag menar inte självdestruktivt beteende utan andra former. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s