Framsteg

Idag har jag tagit ett stort framsteg. Då jag utan bussträning med boendestödet ändå fixade att åka själv(!) till sjukhuset utan problem. Fan, detta är stort alltså, då jag med min Asperger problematik annars brukar ha svårt för detta. Men som jag gjort denna gång, kollat upp ordentligt innan, och sen på med hörlurarna så fixade jag detta galant. Jag är STOLT över mig själv.

4 kommentarer på “Framsteg

  1. Bra gjort!!! Känner helt igen det där… Jag har mina hörlurar och solglasögon som sköld mot omvärlden så fort jag bara kan 🙂 Och just det där behovet av att kolla upp allt noga innan så jag vet vad jag ska förvänta mig…Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s