Stabilitet

Bra post kom hem för några dar sedan; Eths första studioalbum, Sôma. Bortsett från det så händer det mycket annat bra också. Det finaste just nu är att min katt Dallas har kommit till sitt nya hem nu, hos mig. Det  går väldigt bra och han trivs mer och mer. Spinner gör han, och sen är han också som ett snöre efter mig. Så gulligt är det. Älskar min bedårande Dallas.

Så efter cirka 3 veckor sedan jag flyttat så är allt klart. Lägenheten syftar jag främst på, men även att en praktikvecka har gått och att boendestödet igång. Nu har jag också sällskap av Dallas. Stabilitet.

En kommentar på “Stabilitet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s