När man trodde att allting var bra

Skuggan jagar mig. Hinner ikapp mig med tårar och svåra andetag. Det enda jag vill är att förinta denna tidpunkt. 

När man trodde att allting var bra, kommer istället skepnader från det förflutna. Den jag var då. Destruktiva tankar och ingen ro eller någon gnista av hopp.

Svaghetens rop.

… Men efter liten tid hade en från boendestödet chans att komma till mig, och det vände.
De kommer försöka hjälpa mig framöver, till att hitta fler strategier kring det, om de inte skulle ha någon möjlighet att komma en annan gång.

5 kommentarer på “När man trodde att allting var bra

  1. Man faller, man reser sig, man faller igen och man ber livet fara åt helvete och reser sig än en gång och skriker och gråter och river och slåss. Ångest är förjävligt! Man gör massa dumt och tänker ännu mer dumt och sen tar man ett djupt andetag och inser att man fortfarande lever och att man står upp… Min KBT gav mig dock ett ganska effektivt verktyg som hjälper många gånger. Det är att ”ångest är bara en känsla och JAG bestämmer över den känslan och en känsla kan inte skada MIG!” Ibland hjälper det och ibland hjälper det inte alls… Du är STARK! Det är mycket som händer omkring dig, inte konstigt det snurrar till och exploderar… Men du kämpar på bra! Du ger MIG hopp! TACK! KRAM!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s