Alldagliga dagar

Dagen har börjat bra, hyfsat pigg och redo för ännu en dag.

Under morgonen efter att en snickare/rörmokare varit hos mig gick jag sedan ut för att skänka ett par påsar med gamla kläder till Myrorna. Sedan gick jag runt strömmen. Jag försöker att hitta ett bra promenad/jogging spår runtomkring stan.
Klockan 11.00 kom flera från beoendestödteamet hos mig för en introduktion. Jag gillar det faktum att bondestödet har kunskap om Aspergers syndrom. Det märks väldigt lätt, som hur deras tankesätt är för att hjälpa en. Som detta, att ha introduktions möte innan man träffar personen helt ensam. Det underlättar en hel del.

Annars idag, ska jag försöka att få tiden att gå, jag saknar att komma iväg till ett jobb. Men det blir ju nästa vecka. Så så länge fixar jag i lägenheten, kör tv-spel. Jag kommer att ta en promenad i eftermiddag och att försöka att få tag i comhem, som det krånglar med tv-kanalerna.
Idag har jag även beställt en skiva: Eths – Soma.

Alldagliga dagar, inte mycket ångest eller oro. Jag är ännu på god väg att leva ett fungerande liv, trots de diagnoser jag har.

2 kommentarer på “Alldagliga dagar

  1. ett bra tips är runt strömmen :)<3sen när du har kommit igång kan vi ute och gå tillsamans om du vill♥hehe behöver röra på fläsket hehe.men skulle va kul om du vill va min promenad partner<3hehe miss you so much sis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s