Jag är så lycklig för att arbeta på stadsbiblioteket

Studiebesöket är avklarat och jag är så lycklig. För att praktiken kommer att börja nästa vecka på måndag.
Jag kommer att jobba som praktikant på Norrköpings stadsbibliotek. Det kan inte bli mycket bättre en såhär.
Sen är jag mycket lättad över att en kontakt jag har börjat lösa sig. Vi är på samma tankespår nu. Så det blir inga månadsvisa möten över funderingar på förändringar, det blir inget möte efter en månad, den som räknas som prov perioden. Om det skulle behövas vid behov kan ett möte inträffa. Men som jag är så säker i jobbet i sig, passar tider utan problem, och att detta faktiskt är ett drömställe att arbeta på så tror jag knappt att det behövs något möte.
Jag kommer att kontakta min handläggare om det skulle vara något, och jag kommer att prata med min handledare på stadsbiblioteket om något problem eller funderingar dyker upp.
Jag är så lycklig, så obeskrivligt lycklig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s