Den nya bokhyllan och …

Idag är det alltså dagen då det nya ”systemet” börjat. Jag syftar på boendestödet framförallt. Men även medicin hantering och snart, förhoppningsvis praktiken.

Imorgon är det dagen då jag ska på studiebesök på stadsbiblioteket. Jag är inte så orolig för besöket i sig, utan det är en annan sak, som har en annan del med den saken att göra. Men jag försöker att påminna mig själv om att det kommer att lösa sig.
Utöver det kommer en från boendestödteamet som hjälper mig med handlingen.

Bilden ovan kan man se den nya och stora bokhyllan som täcker en hel vägg.
Jag är väldigt förtjust i den.

Snart kommer jag slummra in för natten, det är mycket som kommer att hända imorgon.

7 kommentarer på “Den nya bokhyllan och …

  1. Snygg bokhylla, precis en sådan jag vill ha! =DVeckans bloggare är nu utsedd!!! Kolla min blogg för att se om du vann.Om inte, tävla gärna till nästa vecka! =)

    Gilla

  2. hej sizåh gud sådan bokhylla vill jag oxå ha jag har inte ens plats för mina böcker längre måste rensa ut:( blä!!!rensa ut tycker vi verkligen inte om juoch självklart ska vi ta en fika när du stabiliserat dig litevi kommer få så roligt nu när vi kan göra saker tillsammansså vad gillar du att göra, du gillar nog inte att gå på stan kanske men kolla vaxkupan eller så kanske?hör av dig siz så bestämmer vi något dålove you

    Gilla

  3. Ja visst är den snygg! Nee det är alltid trist att göra sig av med saker, skulle aldrig kunna slänga böcker eller så. Jag kommer höra av mig då när det har lugnat sig. Fika låter bra, och kanske vaxkupan, om du vill givetvis? Love you too ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s