Såld tavla

Igår sålde jag alltså mitt tredje konstverk. Denna gång en jag målat, inte foto alltså. Det kändes suveränt, måste jag säga. Både köparen och jag blev lika glada. Stora leenden. Det är en mäktig känsla att veta att ens målning uppskattas att ses på en annans väg och inte ens egen.

”Alissa-White Gluz” SÅLD

8 kommentarer på “Såld tavla

  1. Oh, vacker tavla! Du är grym!Kul att du är med igen! =)Biverkngar, oavsett vilka de är, det är en ren panikkänsla som man inte har någon kontroll över.. ='(

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s