So f*cking wrong information

Ny information, hyresföretaget har gett felaktig information.

Här har man alltså stått och trott att de är i gång med att renovera badrummet, men det visade sig att de inte gör det?
Ett pack med idioter är vad de är. Kan man inte ge rätt information till sina hyresgäster? Ännu bättre vore ju om de kunde renoverat badrummet innan, då lägenheten stått tom sedan maj månad.
Jag tog denna smäll lindrigt ändå, jag är ju van vid förändringar denna vecka …

Något som är positivt är ju att jag kan välja att sova i min nya lägenhet redan på måndag då jag flyttar, att jag inte behöver mellanlanda hos min familj ändå. Och sedan när de ger mig en klar plan på NÄR och HUR LÄNGE de skall hålla på, har jag ju valmöjligheten att hålla mig borta från lägenheten på dagarna, och sedan komma tillbaks när de har slutat för dagen.
Men hallå alltså, hur svårt kan det vara att göra rätt? Är inte det deras skyldighet?

Så, jag är nu alltså ännu tröttare än så slut jag var innan. Men ändå, känns det bra. Jag fortsätter på och planerna lika så.

7 kommentarer på “So f*cking wrong information

  1. Men varför skall de inte renovera nu? =ODet är klart färger påverkar ens humör.Man skall kunna känna sig trygg, bekväm och sig själv, då är inredningen mycket viktig.Man måste kunna känna sig som hemma! =D

    Gilla

  2. Eller hur, och jag tycker att webshoppen ärprisvärd också!Min helg kommer att vara lugn, förhoppningsvisfår jag veta lite om vad det finns för lägenheter lediga just nu…Vad har du för planer? =)

    Gilla

  3. Jag förmedlar kloka ord från en vän med samma diagnoser… DE förstår inte, de kan inte förstå. VI förstår! Vi måste vara barmhärtiga mot dem och försöka ha överseende med deras ignorans och oförstånd 🙂 Massa styrkekramar och energi till dig! KRAM

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s