Nu stänger vi av systemet du och jag

Jag hade en omtumlande kväll igår. Jag minns allting vagt, hur jag yrade om saker och ting. Hur panikångesten fanns där och dessa overklighets känslor. Jag trodde att jag var någon annanstans, svävade runt i dåtid och i ett universum.
Jag var på gränsen till psykotisk.

Stressen tär verkligen på mig, flytten också. Även fast jag inte försöker tänka på det. Men så kommer det ändå. Alla dessa känslor. Svämmar över. Allt detta är just nu bara fragment, av något jag än inte kan göra något åt.

Men trots detta utbrott och psykos liknande tillstånd hittar jag styrkan. När jag höll glasbiten i handen, i tron om att verkligheten skulle falla på plats igen så var det något som hejdade mig från att göra det.

Jag är stark trots kaoset.

3 kommentarer på “Nu stänger vi av systemet du och jag

  1. Hej! Ville bara säga att jag följer din blogg sporadiskt. Jag har själv ADHD/Asperger och jobbar på att hitta mig i hela den röran. Har nyss startat en egen blogg http://www.levamednpf.blogspot.se om du är nyfiken och orkar. Önskar och hoppas att din flytt går bra och att din styrka håller i sig! Du är stark! Och jag har funnit tröst och hopp i många av dina inlägg. Bara känslan av att se att någon mer förstår och vet. Att veta att jag inte är helt ensam… Tack för en fin blogg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s