Det gäller att blicka framåt

De säger att man ska ta en sak i taget, vara här och nu. Men jag ska istället blicka framåt.
För att tänka här och nu, en sak i taget lugnar mig inte ett skit. Att tänka på vad som kommer hända, och vilken energi det kommer ta är inte direkt upplyftande på något sätt. Så istället tänker jag på sen, då jag kommer ha en super fin lägenhet, fräsch med ett ny renoverat badrum, ny målade vägar, nya möbler och fixade golv. Det är värt för en vecka eller två. Och sen veta, jag har en lägenhet, boendestöd, praktik, mina vänner och min familj. Ja, jag kommer att få en belöning efter kaoset.

4 kommentarer på “Det gäller att blicka framåt

  1. Tack! =) Ja, en lägenhet, ungefär som jag har nu,mellan 45-55kvm. =)Helst med en balkong, även om den är liten, behöver det utrymmet.Ja, så jag hoppas att det går att fixa ett mötemed dem, mig och min kontaktperson snarast!!!Men känns flytten positivt spännande, trots attdet skall renoveras om lite? =)

    Gilla

  2. lilla söta vanjinu är det väl igen idé att skriva brev till digeftersom du flyttar snart. men har i alla fall mailat dig<3 självklart ska du ha en belöning när detta är klart det är du värd min vänsäg till så ser vi om vi kan hitta något lämpligt sakna dig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s