Jag hatar förändringar

Nu har gränsen nått sitt slut gällande min psykiska stabilitet. Förändringar blev den sista droppen.

Det har visat sig att min nya lägenhet inte är i något topp skick. Verkligen inte badrummet verkar det som därför att det nästan krävs en hel renovering där. Problemet är att de inte kommer hinna klart med det innan jag flyttar. Jag fick panik. Total panik. Min hjärna fick sig en omgång med Asperger problematik. Sedan en gång till för att jag fick fel information gällande väggarna.
Detta kanske inte verkar vara något problem för en annan. Men jag med Aspergers syndrom ser detta som ett världsproblem och jag vill eskorteras till psyk på direkten för att ta smällen redan nu.

Jag fattade vid första anblicken, att det inte skulle funka. Jag i en lägenhet med ett par andra som river ner kakel och borrar? Hej och hå, mina ljudperceptioner kommer knäcka mig redan efter den första dagen.

Men jag har en underbar familj, jag menar verkligen underbar. Som låter mig få bo hos dem tills de är klara. Så allt kraschade inte i verkligheten. Bara i mitt huvud än, lite. Men det känns någorlunda bättre. Och det nya ”systemet”, det där med boendestödet kommer nästan se ut som det tänkts vara.

7 kommentarer på “Jag hatar förändringar

 1. tråkigt sister:(Det menar ja men hoppas det blir bra<3tänk positiv.du är i norrpan och du är nära din bror nu för alltid<3love you and miss you<3

  Gilla

 2. Vad jobbigt, jag förstår hur obehagligt det känns.Och jag tänkte precis fråga om du kunde bo hos någonannan under tiden, men så såg jag det sista i ditt inlägg! =)Försök att vara ”här och nu”, du kan tyvärr inte göra mycket annat.Jag mår OK, skall prata med min kontaktperson imorgon omeventuell flytt till Göteborg – snarast! =D

  Gilla

 3. Usch när man känner att hela världens rasar,även fast det bara är i sitt eget huvud,så är det hemskt! Vad skönt att du får bo hos dina föräldrar tills allt är färdigt! 🙂

  Gilla

 4. Hej! Jo, jag är verkligen helt slut av nyheten om lägenheten. Min hjärna fixar inte att reagera med förnuft. Fick verkligen total panik. Men försöker att tänka framåt ett par steg, när lägenheten är klart och fin 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s