Infallsvinklar

Man har en ganska skev bild om sig själv, i alla fall de flesta tro jag. Jag själv kanske upplever den starkare som jag har Aspergers syndrom, då jag har svårt att förstå signaler och vissa känslor. Kanske framför allt mina egna.

Jag mötte precis på en annan ungdom från boendet och vi pratade en kort stund. Han nämnde då en sak som förvånade mig ytterst. Jag citerar ”Det kommer bli tomt här utan dig. Även fast man inte ser dig så ofta, så blir jag glad varje gång jag gör det” jag svarade ”jaså…?” han fortsatte ”Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men du ser så … uttrycksfull ut.”
Jag som ofta brukar förklara mig som tystlåten, tillbakadragen och svårtolkad. Men uttrycksfull som personlighet, nej aldrig.
Så med tanke på det värmde detta mig mycket.

Tänk vad utbyte av tankar mellan personer sinsemellan kan göra något så fint.

En kommentar på “Infallsvinklar

  1. Jo, jag förstår, inte alltid man vill sitta vid bloggen jämnt. ;)Vad kul, om du ger någon en sådan komplimang så kanske du hittar en vän, någon som tyckte du var modig och absolut värd att bli vän med! =D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s